Dopřejte vašim dětem možnost mluvit cizím jazykem již ve školce


20.04.2016Autor: MáMáma.cz

Dopřejte vašim dětem možnost mluvit cizím jazykem již ve školce

Důkazem toho jsou děti, které chodí do školek s výukou cizího jazyka. Jednou takovou je Montessori školka.

Štěbetání dětí v angličtině

Děti jsou zde vyučovány nenásilnou formou, vše probíhá zábavně, při hře, zpívání, dovádění… Děti pochytí základy anglického jazyka a až se dostanou do školních let, bude pro ně velmi přínosné, že mají základy již ze školky.

Tyto děti můžete také potkat i venku, na procházce se svojí třídou a zaslechnout něco, co se vám vryje do paměti. Potkáte totiž děti jdoucí hezky za ruce, jako jiné školku navštěvující, ale tyhle budou v něčem jiné… Učitel nebo učitelka, bude mluvit anglicky, děti budou odpovídat jak jemu, tak mezi sebou anglicky, nebo česky. Stejně, jako to můžete slýchat v některých rádiích a žasnout, jak skvěle si rozumí Čech a rodilý Angličan nebo Američan, stejně tak si budou bez uzardění nebo zamyšlení rozmlouvat vaše děti. Anglicky? Česky? Je to jedno… porozumí si navzájem, ať už na sebe promluví jakkoli.

Pražané, podpořte své děti a usnadněte jim budoucí život

Toto vše nabízí např. školka v Praze 6 - Petřinách. Děti nejsou o nic ochuzeny, to, že komunikují ve více jazycích je pro ně během pár dnů stejně přirozené, jako když doma slyší rodiče, kteří mluví různými jazyky. Navíc tím, že takhle budou mluvit všechny děti, se nechají snadno zapojit, vtáhnout do dění a budou rády naslouchat, učit se, napodobovat a maminku či tatínka doma s nadšením učit, co se naučily. Anebo je budou s jiskřičkami v očích zkoušet, jestli vědí, jak se řekne to či ono slůvko a když budou trucovat, budou třeba mluvit anglicky…

Děti, které chodí do školek s jazykovým zaměřením, mají velkou devizu před těmi, které tuto možnost nemají. Dopřejte Montessori školku i vaší ratolesti a těšte se z toho, jak rozváže jazýček nejen v rodném, ale i cizím jazyce.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Andělský dortAndělský dort

Andělsky lehký a hříšně dobrý dort

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.