Školka plná zábavy


20.11.2016Autor: MáMáma.cz

Školka plná zábavy

Soukromá školka v Brně poskytuje vše pro harmonický vývoj dítěte. Vaše dítě se zde naučí spoustě nových her, pozná nové kamarády a připraví se na budoucí roky studia. Díky programu školky, který zahrnuje hudební výchovu a anglický jazyk, mají děti správný základ v době nástupu na základní školu. Školka byla založena roku 2007 v návaznosti na Jazykovou školu Hrubý, tudíž letos slaví první úspěšné desetiletí.

Programy, které si vaše dítě zamiluje

Školka nabízí bohatý rozvrh pro každé nezbedné dítě. Ten spočívá v ustálených tématech, které se každé dva týdny pravidelně mění v závislosti na ročním období. Náměty vychází ze vzdělávacího programu. Patří mezi ně přátelé, rodina, město, hračky, zvířata, rostliny a mnoho dalšího. S tématem se pojí většina následných aktivit. Program je uzpůsoben dle věku dítěte a dělí se do 15minutových bloků, aby pozornost dětí neupadala.

Akce pořádané školkou

Soukromá školka Brno zajišťuje pro děti každý týden netradiční aktivity. Pravidelně se chodí plavat a pro děti starší 4 let je k dispozici nauka hry na keyboard. Jedenkrát do týdne se děti mohou zúčastnit speciálního cvičení, edukativního kroužku nebo keramiky. Dále mají možnost jet 3× do roka na školku v přírodě, přičemž pokaždé je pobyt zaměřený na odlišné činnosti. Na podzim se jezdí plavat, v zimě lyžovat a na jaře se hraje tenis.

Lepší start ve škole díky znalostem angličtiny

Výuka anglického jazyka je v této školce na vysoké úrovni. Vyučují jej pouze kvalifikovaní čeští učitelé a rodilí mluvčí. Jedná se o celodenní nauku, tudíž veškerá komunikace je založena na cizím jazyku. Vyučování probíhá i pro absolventy školky v Kids Garden Club. Program má děti bavit, nejde o klasické školní vyučování. Proto jsou v plánu zajímavé hry, čtení knih, hraní divadla a zpívaní různých písniček.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Hlívová smaženiceHlívová smaženice

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.