Jak správně zahnízdit miminko?


14.01.2022Autor: MáMáma.cz

Jak správně zahnízdit miminko?

Uložit miminko ke spánku není tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Nepohodlí, kroucení, miminko leze, převaluje se, zkrátka a dobře najít vhodnou polohu je občas kříž. Přejete si někdy, aby bylo ukládání ke spánku snazší nebo úplně bezproblémové?

Miminko pláče a kroutí se a vy nevíte, co s tím? Nebo spíte s miminkem v jedné posteli a bojíte se, že se během noci převalí z postele? Zkuste naše hnízdečka.

Z čeho se hnízdečka vyrábí?

Potahy hnízdeček jsou ze 100procentní bavlny, výplň okrajů pak tvoří duté kuličkové polyesterové vlákno. Hnízdečka jsou navíc oboustranná – můžete je tedy otáčet a použít, z které strany budete chtít. Jedná se o ruční výrobek, můžete se tedy těšit z ruční práce, která bude do hnízdečka vložena.

Co to vlastně je, hnízdečko?

Hnízdečka pro miminka jsou ideální pomůckou pro všechny maminky a jejich ratolesti. Miminku zajistí příjemný odpočinek, oporu i ochranu během spánku a mamince zase zajistí pohodlí při manipulaci s miminkem například během přebalování.

  hnizdečko

Nemusíte se bát, že se miminko skutálí z postele nebo odplazí pryč, v našem hnízdečku bude mít ideální pohodlí díky měkoučkým polstrovaným okrajům a může tak bezpečně a klidně odpočívat. 

Hnízdečko má oválný tvar a měkoučké, vypolstrované okraje, které zajišťují oporu a bezpečí.

Na co vše lze hnízdečko využít?

Hnízdečka lze využít prakticky kdekoli a na cokoli. Ideální jsou především na odpočinek, ale můžete je použít i jako podporu při přebalování, při cestování, nebo může sloužit jako bezpečnostní opora, pokud miminko spí v posteli s rodiči.

Hnízdečko do postýlky tak ocení jak spokojené miminko, tak jeho rodiče, kteří nebudou mít strach, že miminko spadne z postele. Můžete ho ale samozřejmě využít i pokud má miminko svou vlastní postýlku, kde mu hnízdečko poskytne pohodlí a oporu.

Jaké jsou hlavní výhody pro miminko?

Hnízdečko miminku zajišťuje kvalitnější odpočinek a spánek. Miminko se v něm cítí bezpečně, má oporu a pohodlí. Hnízdečko mu poskytuje pocit klidu, a tak může i lépe spát. Díky tomu se může cítit klidněji i maminka a všichni ostatní.

Jak široký je výběr?

Své hnízdo pro miminko si můžete vybírat z velkého množství vzorů a barev na našem e-shopu – Napostylku.cz. Máme vzory vhodné pro chlapečky (Dinosauři), holčičky (Minnie), ale i neutrální vzory (hvězdičky, safari zvířátka a další).

Možnost ušití hnízdečka na míru

Pokud si z naší aktuální nabídky nevyberete, zkuste využít naší jedinečnou možnost ušití hnízdečka na míru. Kontaktujte nás a hnízdečko vám ušijeme přesně podle vašich představ. 

hnizdečko2

 

Jak správně miminko do hnízdečka uložit?

Miminko do hnízdečka můžete ukládat zabalené do dečky nebo zavinovačky, nebo klidně jen tak na volno. Důležité je, aby mělo hnízdečko správnou velikost – pokud bude moc velké, nebude poskytovat nutnou oporu a naopak, pokud bude moc malé, miminko se do něj nevejde a bude ho tlačit.

Při výběru tedy dbejte na výběr správných rozměrů nebo si nechejte hnízdečko ušít přímo na míru na stránkách – Napostylku.cz.

Pokud máte doma nové miminko nebo jste v očekávání, hnízdečko vám doma určitě nesmí chybět. Může se také jednat o hezký dárek pro maminky, které ho při péči o své nové miminko určitě velice ocení.

Miminko bude mít bezpečí, klid a pohodlí, bude lépe usínat a kvalitněji spát, bude klidnější a spokojenější. Díky mnoha způsobům využití si hnízdečko můžete vzít kamkoli s sebou a využít ho třeba i na cestách nebo na dovolené.

 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Velikonoční beránekVelikonoční beránek

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.