Nežijte víc sama. Najděte si ideálního partnera


21.06.2019Autor: MáMáma.cz

Nežijte víc sama. Najděte si ideálního partnera

Ano, každá žena, která je sama a tento stav jí nevyhovuje, by si měla najít partnera. Zdá se vám to v dnešním uspěchaném světě takřka nemožné? Vůbec to tak přitom není. Stačí vědět, kde a kdy hledat.

 

Zaměřte se na společné koníčky

 

Spousta žen se mylně vydá hledat muže tam, kde ve volných chvílích vůbec nechodí. Ať už je to bar, fotbalové či hokejové utkání, na výstavu veteránů… Zapomínáme, že tam, kde hledáte, chodí muži, které daná činnost, zájem baví. Pokud nejste ochotné mít doma nadšeného hokejové fandu, sběratele veteránů, který neustále renovuje jeden vůz za druhým, nehledejte tady.

 

Je důležité si zodpovědět otázku, co vás baví. A při činnosti, která vás baví, je nejlepší najít si protějšek. Jestli rády plavete, zkuste se seznámit na koupališti. Není to těžké, stačí se zeptat muže, který se vám líbí, kde je zde občerstvení, nebo poprosit o pomoc při sundání náramku, řetízku, o který se bojíte, anebo, pokud jste odvážná, požádat o namazání zad, abyste se na slunci nespálila. Pak už stačí jen dát nějaký další dotaz a zapříst konverzaci. Hned máte jistotu, že poznáváte muže, který má rád to, co vy.

 

Srovnejte si priority

 

Je dobré se zamyslet nad tím, co od muže očekáváte. Chcete v budoucnu děti? Kde chcete bydlet? Město, vesnice, byt, dům? Bude vám vadit, když bude partner o víkendu občas v práci? Anebo kdyby za prací odjížděl v pracovním týdnu na všech pět dnů? Pokud pochází z daleka, nebude vám jeho rodina chybět např. kvůli vzdálené babičce do budoucna pro vaše děti? Důležitých otázek je spousta, zkuste si jich zodpovědět co nejvíc. Tak nejlépe odhalíte, jakého partnera potřebujete a chcete.

 

Když se vám nedaří seznámit naživo

 

Ano, příležitostí k seznámení s přibývajícím věkem ubývá. Chodíme do práce, většinou jedeme stejným druhem MHD, potkáváme stejné osoby… Přitom ověřená online seznamka vyřeší ihned nedostatek příležitostí k seznámení.

 

Ani věk není překážkou. Dožíváme se vyššího věku, je vysoká rozvodovost, byla by škoda zůstat např. v padesáti letech sama, když nevyšlo manželství… Existuje seznamka pro seniory, kde najdete mnoho pánů ve stejném a podobném věku, jako je ten váš, což hledání značně usnadní.

 

Nebuďte samy, život by byl mnohem smutnější než při žití ve dvou. Pokud vyzkoušíte seznamku a budete konverzovat s několika pány, kteří vám padnou do oka, jistě si vyberete. Jděte štěstí naproti co nejdříve, ať neztrácíte čas.

 

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Svíčková pro nejmenší 9+Svíčková pro nejmenší 9+

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.