Hřejivé dámské svetry pro vrtošivé jaro


24.02.2021Autor: MáMáma.cz

Hřejivé dámské svetry pro vrtošivé jaro

I když to tak zatím možná nevypadá, zima se nám pomalu chýlí ke svému konci a nekompromisně pomyslné žezlo přebírá jaro. I v tomto teplejší ročním období je ale třeba myslet na to, že počasí se může měnit každou chvílí. V našem šatníku by tak neměly chybět nějaké ty svetříky, které nás spolehlivě zahřejí. Je jich hned několik druhů. Který z nich nesmí chybět ve vaší šatní skříni?

Rozevláté kardigany

Tento kousek je opravdu velmi módní a oblíbený. Nejen, že dobře vypadá, ale také krásně hřeje a chrání záda i zadeček před prochladnutím.

Sluší nejen štíhlým a vysokým ženám, ale i ostatním běžným smrtelnicím. Můžete si vybrat jak propínací na knoflíky či na zip, tak zavinovací s páskem, ale i jen volně visící. Kardigany se navíc dělají jak s rukávy, tak ve formě vesty. Záleží jen na vašich preferencích.

Velmi dobře vypadají také kardigany, jejichž spodní část je střižena do oblouku.

Kardigan se hodí téměř ke všemu. Skvěle bude vypadat například v kombinaci se slim kalhotami a vysokými kozačkami, ale i se 7/8 kalhotami a kotníčkovými polobotkami, lodičkami či balerínami.

Elegantní propínací svetříky

Rovný či lehce vypasovaný propínací svetřík v délce lehce pod pas či pod zadeček je elegantní klasika, kterou rozhodně nikdy nic nepokazíte. Skvěle se hodí do kanceláře, školy i jen tak na procházku či na oběd s přáteli. Je tedy opravdu všestranný. Obléct si ho můžete k riflím a jiným kalhotám, sukni i k šatům.

Díky tomu, že je rozepínací, navíc nabízí širokou škálu nošeni. Můžete ho tedy nosit zapnutý úplně nebo zčásti. Pokud vám v něm bude horko, můžete ho rozepnout. Případně ho jako rozepnutý můžete mít v rámci celkového outfiru.

Díky široké paletě barev, v nichž si ho na https://www.bolf.cz/cze_m_Damska-moda_Svetry-11478.html můžete pořídit, si vybere opravdu každá.

Nadčasové „Véčko“

Výstřih do V je něco, co nikdy nevyjde z módy, ať už na triku, topu nebo právě svetru. Takovýto módní kousek si můžete obléct ke všemu a dá se navíc skvěle kombinovat. Hodí se jak ke kalhotám všeho druhu, tak k sukni či šatům.

Výstřih do V se dá také využít několika různými způsoby a fantazii se meze nekladou. Pokud pod tímto svetříkem už nic jiného nemáte, právě tento tvar výstřihu krásně zvýrazní dekolt a vaše ženské přednosti. Pod svetr s větším „véčkem“ si naopak můžete vzít košilovou halenku a její knoflíčky ve výstřihu budou působit neuvěřitelně sexy. Pokud navíc zvolíte halenku s většími volány, dáte tak dohromady krásný a velmi ženský outfit. 

Rolák je prostě klasika

Ať zvedne ruku, kdo alespoň jeden doma nemá. Roláky jsou prostě klasika. Ano, sluší především štíhlým ženám, které v nich vypadají velmi sexy. Ale ani dámy s „ženštějšími“ proporcemi nemusí zoufat. Stačí jen zvolit správný střih, vzor a barvu.

Kromě toho, že roláky velmi dobře vypadají, jsou také praktické v chladnějším počasí. Nefouká vám za krk a vy tak neprochladnete.

Tenký rolák se dá navíc krásně kombinovat s teplejším svetříkem do V, s dlouhou vestou nebo třeba se slušivým sáčkem.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

HaluškyHalušky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.