Lubrikační gely zpříjemní i předehru nebo masáž


20.11.2019Autor: MáMáma.cz

Lubrikační gely zpříjemní i předehru nebo masáž

Lubrikační gel většina lidí vnímá čistě jako něco, co se hodí k samotnému pohlavnímu styku. Jasně, kdo maže, ten jede, a pokud jste někdy nějaký lubrikant vyzkoušeli, možná víte, že čím více vlhka, tím lépe. Jenže lubrikanty mají mnohem širší využití.

Jestliže jste lubrikační gely zkoušeli naposledy někdy na začátku století, možná máte nemilé vzpomínky. Tehdy ještě tvořily nevzhledné žmolky, partneři od nich byli celí ulepení. Dnes je ovšem situace jiná. Díky moderním technologiím budete po použití lubrikantu hedvábně hebcí a o nějakém ulepení nemůže být ani řeč.

A vás neláká sex s vůní tiramisu?

Lubrikační gely mají zejména praktický účinek. Napomáhají zvlhčení, a tím zajišťují, že nebude docházet k žádným odřeninám, následnému svědění, pálení či bolestivosti. Za zvážení však stojí i v případě, kdy se zvlhčením žádné potíže nemáte. Například kvůli vůni.

Aromatizované lubrikanty se dnes vyrábí v opravdu široké škále provedení. Toužíte po vůni tiramisu, čokolády nebo jahůdek? Sex bude zase o něco příjemnější, zvláštnější a lepší. Kromě toho existují chladivé či naopak hřejivé lubrikanty. Vyzkoušejte je a zjistěte, které vám přináší nejlepší pocity.

Příjemná masáž jako předehra

Lubrikanty se ovšem hodí ještě minimálně k jedné věci: k masírování. Co takhle udělat si hezkou předehru a místo masážního oleje použít lubrikační gel? Nebojte se, že od něj budete celí špinaví, naopak na kůži je velmi příjemný. Většina lubrikantů je navíc slíbatelných, takže se pak nemusíte bát ani orálního sexu.

Levné zpříjemnění vašich milostných hrátek

Lubrikační gel pořídíte i kolem stovky či dvou. Existují dokonce mini balení na jedno použití, která stojí cca 30 korun. Tak nějaký zabalte své drahé polovičce pod stromeček. Nebo ho prostě někdy večer přinesete do ložnice a uvidíte, že se budou dít divy!

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Bublanina s třešněmiBublanina s třešněmi

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.