O výběru venkovní vířivky rozhoduje řada parametrů. Poradíme, jak na to


27.06.2023Autor: MáMáma.cz

O výběru venkovní vířivky rozhoduje řada parametrů. Poradíme, jak na to

Ať už máte k dispozici rozlehlou zahradu, nebo jen menší terasu, venkovní vířivka by na ní rozhodně neměla chybět. Však kdo by netoužil dopřát si soukromý relax, když se vrátí domů po hektickém dni z práce, po náročné sportovní aktivitě, nebo si chce jen užít klid a pohodu s rodinou či s přáteli.

Výběr venkovní vířivky však nemusí být úplně snadný, proto se pojďme podívat, na co byste se měli zaměřit.

Důkladně promyslete všechny varianty

Nákup venkovní vířivky není zrovna tou nejlevnější záležitostí, a tak je třeba předem řádně promyslet nejrůznější varianty. Jaké otázky byste si měli před koupí zodpovědět? Zde jsou ty nejdůležitější:

· Pro kolik osob venkovní vířivku potřebuji?

Aby byl naplněn primární účel vířivky, kterým je terapeuticko-relaxační masáž, musíte si pořídit odpovídající velikost – jen tak totiž budete mít jistotu, že dojde ke komplexní masáži těla. Počtu osob totiž odpovídá i počet trysek a také jejich rozmístění i typ. Budete-li používat vířivku sám/sama, pak vám plně postačí menší vířivka. Čím větší rodina či parta přátel, tím větší vířivka musí být – vždy se proto orientujte podle popisu a doporučení výrobce.

· Jaký účel má vířivka plnit?

Hlavní funkcí vířivky je bez pochyby masáž a uvolnění zatuhlého svalstva. Někdo však chápe venkovní vířivku pouze jako prostor pro relaxaci v horké vodě se skleničkou šampaňského v ruce. Před jejím pořízením tedy důkladně zvažte, zda vám jde opravdu jen o pohodu v horké vaně, nebo potřebujete řešit zdravotní obtíže, bolesti zad či regeneraci po sportu. Podle vašeho rozhodnutí je pak totiž třeba zvolit správný typ trysek i jejich rozmístění.

· Kolik si můžu dovolit utratit?

Otázka financí je také velmi důležitá. Nabídka trhu je totiž opravdu rozmanitá, a tak najdete vířivky v nejrůznějších cenových hladinách. Doporučujeme vám však, abyste při koupi vířivky nešetřili a dávali přednost kvalitě před cenou. Vždy se kromě ceny zajímejte také o to, z jakého materiálu je vyrobena, jakými disponuje technologiemi a jaké funkce nabízí. Jen tak budete mít jistotu, že vám bude sloužit dlouhá léta.

Kde si můžu venkovní vířivku zakoupit?

Jak už jsme zmínili výše, možností pořízení venkovní vířivky je dnes opravdu nespočet. Pokud však chcete zakoupit opravdu kvalitní vířivku od renomovaných světových výrobců, doporučujeme vám navštívit naše hlavní město – vířivky v Praze nabízí společnost Spahouse, která je díky svým letitým zkušenostem dokonalým partnerem vašeho luxusního života a zodpoví vám každou vaši otázku.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Houbové šunkoflekyHoubové šunkofleky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.