Dětský pokoj očima našich dětí


30.04.2023Autor: MáMáma.cz

Dětský pokoj očima našich dětí

V zařizování našeho domova si pomáháme všelijak. Čteme časopisy o bydlení, hledáme inspiraci na internetu, nebo si i zveme profesionální pomoc. Jestliže nyní přemýšlíte, jak vybavit dětský pokojíček, tak pro vás máme jednu radu, která se vyplatí. Podívejte se na to jako vaše dítě. Co by si přálo? Co by se mu tak líbilo? Čemu by dalo přednost? Jestli stále tápete, sepsali jsme pro vás pár rad, které máme ověřeny spokojeností těch nejmenších. Pojďme se na to společně podívat.

Dětský nábytek

Prvotním údělem pokojíčku je spánek, musíme tudíž první mluvit o dětské posteli. Vás, jako rodiče jistě zajímají funkční aspekty, ale dítě zajímá především dobrý pocit. V tomto případě můžete pořídit domečkovou postel, která vám i dítku vykouzlí úsměv na tváři. Svým atypickým vzhledem navozuje atmosféru kouzelné říše, kam máte přístup pouze s velkou fantazií. Pro příležitostné přespání kamarádů bude skvělou volbou postel s přistýlkou. Nyní už jen stačí pořídit snové povlečení, huňaté polštáře a příjemné deky.

Dekorace

Dalším kouskem nábytku, který jistě nemůže chybět jsou police. Využijete je na vystavení různých dekorací, ať už to budou knihy, fotky, či plyšáci. Pokud ale hledáte něco, kam uschováte to, co má být očím skryto, podívejte se na kontejnerek, který je k tomuto účelu stvořený. Jiné dekorace vystavíte na povrchu komody či na parapetu. Nezapomínejte, že nejspíš na jednom místě dlouho nezůstanou, jelikož je vše hrací plocha! K doplnění kouzelné atmosféry vám pomohou světýlka, nebo také girlandy. Jednoznačně pořiďte koberec, plusové body pro ty, kteří zvolí dětský motiv, či ten s dlouhými vlákny. To jednoznačně potěší každou dětskou dušičku.

Barvy

Období života, kde jsme dítětem je to nejradostnější. Pokud bychom hovořili o tomto čase jako o ročním období, bylo by to jaro či léto. A pokud bychom o něm mluvili ve spojení s barevnou paletou, vybrali bychom  jen ty nejpestřejší barvy. Ještě na nás totiž nepadá každodenní šeď a my si můžeme dovolit v podstatě cokoliv.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

ČokokostkaČokokostka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.