CINCINK – férový obchod s nemovitostmi


22.11.2019Autor: MáMáma.cz

CINCINK – férový obchod s nemovitostmi

Už nebudete muset platit, až podáte inzerát s nabízenou nemovitostí. Nebudou vám brát peníze služby, které ani nepotřebujete. Doposud byl obchod s nemovitostmi náročný, to vše se ale mění. I když jste laik, můžete hodně ušetřit. Jak? Díky portálu CINCINK.

CINCINK – inzerce nemovitostí zdarma

Prodej i koupě nemovitosti často bývají nazývány životním obchodem. Jde o transakci, kde hraje roli velké množství peněz, ty často ani nemáte, proto si berete si půjčku. Je zásadní spolehnout se na profesionály, kteří vám zajistí, že daný obchod proběhne bez problémů a nebude vás to stát zbytečné peníze. Koho budete potřebovat? Určitě právníka. Ten vám zkontroluje kupní smlouvu, může se postarat i o úschovu peněz. V podstatě by vaší oporou měl být realitní makléř. Bohužel zástupci realitních kanceláří jsou někdy tlačeni k tomu, aby vydělali co nejvíce peněz. Před podpisem kupní smlouvy pak mohou přijít s argumentem, že o nemovitost má zájem ještě někdo jiný, kdo nabízí více peněz a prodávající, jehož realitní kancelář zastupuje, chce nemovitost prodat onomu zájemci. Vy nevidíte prodávajícího, abyste mu do očí řekli, že to není fér měnit dohodu, před vámi sedí jen „nebohý“ realitní makléř, jenž vám poradí, ať dotyčného přeplatíte. A vy, když už podniknete ono martýrium, raději kývnete. Rozhodně tak nejednají všichni, ale stávají se podobné případy. S příchodem portálu CINCINK toto ovšem mizí.

CINCINK – inzerce zdarma

Co CINCINK nabízí? Solidnost. Jedná se o startup, pružný koncept, který zaujal i Komerční banku, jež je spolehlivým partnerem projektu. Díky ní máte možnost využít služby buď zdarma, nebo za minimální poplatek, protože CINCINK má silné zázemí. Nabízí se především inzerce zdarma. Tento férový realitní portál vám umožňuje zveřejnit nabídku zcela bez placení, a to platí pro soukromé osoby i realitní kanceláře. Jeho portfolio stále roste stejně jako návštěvnost, takže se brzy zařadí mezi nejnavštěvovanější weby s realitami (vedle těch placených).

CINCINK – prodej i koupě bytu

Nepohybujete se ve sféře realitních machinací? V pořádku, většina z nás ne. Jak už jsme zmínili, zásadní je mít oporu v profesionálovi. Mnoho služeb nabízí realitní kanceláře, ale spíš je to formou balíčku, kde je servis, za který ani platit nemusíte. Jste právník? Pak si můžete sami zkontrolovat smlouvu, případně znáte kolegu, jenž se pohybuje v tomto oboru. Fotíte? Proč byste měli realitní kanceláři platit, aby byt nafotila sama? Když si objednáte služby jednotlivě, utratíte jen za to, co potřebujete. A to je právě další devíza portálu CINCINK. Když se řeší prodej bytu, můžete si objednat odhadce ceny nemovitosti, vytvoření textace inzerátu, profi foto, vizualizaci interiéru, 3D plánek nemovitosti, právní služby či úschovu peněz. Stejně tak CINCINK nabízí služby i těm, kteří řeší situaci ohledně koupě bytu. Oni mohou využít technickou inspekci nemovitosti, služby daňového poradce, rovněž právní rady či úschovu peněz. Stačí jen zakliknout, co potřebujete. Neplatíte nic navíc a celý proces vás zbytečně nezahltí. Nakonec budete mít mnohonásobně větší radost z prodané či zakoupené nemovitosti.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Kokosová buchta ze špaldové a ovesné moukyKokosová buchta ze špaldové a ovesné mouky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.