Vestavěné skříně do předsíně se stávají standardem


30.08.2021Autor: MáMáma.cz

Vestavěné skříně do předsíně se stávají standardem

Vestavěný úložný prostor dnes představuje nejefektivnější způsob, jak si udržet doma trvalý pořádek. Vestavěné skříně jsou většinou praktičtější než šatny a komory a rozhodně už nepatří pouze do ložnic.

V ložnicích jsme si na vestavěné skříně již zvykli, patří však i do dalších místností

Ložnicový nábytek dnes obvykle kupujeme bez skříní, často pouze jako samostatnou postel, ke které pak dokupujeme další části nábytku. Skříň již téměř automaticky budujeme vestavěnou. Využíváme k tomu volnou zeď bez okna i výklenek. Ale do vestavěné skříně v ložnici se vše nevejde a ani sem mnoho věcí nepatří. Prostor na kabáty, boty, kabelky či sportovní potřeby patří jinam – ideálně do předsíně. Kde v ní však vzít dostatečný prostor?

Nezapomeňte na vestavěné skříně do předsíně

Předsíň je nejvhodnějším místem, kde bychom měli mít uloženy bundy, kabáty, boty, ale i menší sportovní potřeby. Ve starších panelácích bývala součástí předsíní alespoň jedna vestavěná skříň. Tento prostor však snese úložného prostoru mnohem více. Nemusíme se bát, že se nám vestavěné skříně do předsíně nevejdou. Stačí se na ně podívat jinak. Nemusí mít vždy hloubku 60 cm, jak potřebujeme pro oblečení na ramínkách. Skříň na boty může být výrazně užší, takže nám zabere mnohem méně prostoru. Dokonce je takto výrazně praktičtější. Navíc už nepotřebujeme klasický botník. Užší šířka se hodí i pro zmíněné sportovní potřeby, jako jsou třeba potřeby na kolo, in-line i lední brusle, vybavení na tenis, či třeba různé moderní venkovní hry typu vikingské šachy. Pokud plánujete v předsíni ukládat i zimníky – bundy a kabáty, hodí se vám i část skříně s větší šířkou. Uvidíte, jestli se vám do tohoto prostoru vejde.

Do předsíně jsou ideální vestavěné skříně se zrcadlem

Předsíně nebývají největší, proto je chytrým řešením vsadit na zrcadlový povrch dveří. Ty by měly být optimálně posuvné, protože právě tyto jsou na prostor zcela nejméně náročné. Zrcadlo pak prostor zvětšuje opticky a současně je pro nás velice praktické. Právě v předsíni každý z nás dolaďuje svůj finální vzhled před odchodem z domu. Takže kde jinde dát největší prostor zrcadlům než právě v předsíni?


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Domácí lučinaDomácí lučina

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.