Na podzim dopřejte svému organismu především vitamín C a zinek


";

09.09.2021Autor: MáMáma.cz

Na podzim dopřejte svému organismu především vitamín C a zinek

Podzimní sychravé dny jsou nevlídné, proto v nich ztrácíme energii i dobrou náladu. Nechce se nám za sportem a neupevňujeme dostatečně svou imunitu. Tělo potřebuje povzbudit nejlépe doplňky stravy, které obsahují vitamíny a minerály.

V létě si dopřáváme dostatek ovoce a zeleniny a samozřejmě i sportu. Dalo by se říci, že je tělo neustále v pohybu, a k tomu se na sluníčku potíme. Chladné období roku se však vyznačuje výskytem chřipek, nachlazení, rýmy i kašle. To proto, že už nejsme tak odolní, trpíme únavou, možná i duševní nerovnováhou. Naštěstí existují přírodní produkty určené k prevenci nemocí.

Sušina česneku a vitamín C v jednom

O léčivých účincích česneku nelze pochybovat. Jedná se o jednu z nejstarších zdraví prospěšných pochutin vůbec. Není divu, když obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín C, E, D, A a PP. Většina lidí však česnek nejí kvůli specifickému pachu. K dostání je doplněk stravy ALLICOR Speciál, který je složen ze sušiny česneku, která neodradí svým typickým aroma. Přírodní produkt je obohacen o vitamín C, betakaroten, zinek, chrom a bioflavonoidy z citrusových plodů. Výrobek je vhodný pro diabetiky.

Péči si zaslouží i vaše vlasy a nehty

Veganský doplněk stravy BIOSIL upoutá svým složením. Díky vitamínu H neboli biotinu, který mají lidé v povědomí jako koenzym R, získáte dokonalý vzhled vlasů i pokožky. Společně se zinkem, jenž udržuje normální stav kostí, nehtů i zraku, získáte na podzim díky správné péči o tělo vyšší sebevědomí. Zinek vás navíc ochrání před oxidativním stresem a přispěje k normálnímu metabolismu vitamínu A. Doplňky stravy vám pomohou, pokud je nakoupíte u certifikovaného výrobce, takovým je například firma Naturvita. 

Kde nakoupit?

Díky přírodním produktům, které nakoupíte v e-shopu Gigalékárna vám nebude cizí krása ani zdraví. Podívejte se na pestrou paletu doplňků stravy vhodných pro diabetiky i vegany.

 

41329 Naturvita Banner Biosil

 




Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Hermelín pečený s houbamiHermelín pečený s houbami

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.