Dárky pro muže a děti v originální podobě? Volte zlaté mince


17.10.2021Autor: MáMáma.cz

Dárky pro muže a děti v originální podobě? Volte zlaté mince

Zlato potěší nejen při oslavě, ale i v budoucím životě

Zlaté mince, medaile a slitky jsou vynikajícím nápadem. Ti, kdo je obdrží, je jistě nevyhodí, což se rozhodně nedá říci o mnoha jiných dárcích, které často končí velmi brzy v odpadcích, případně se někde zcela nevyužité válejí doma. Zlato je navíc perfektní v tom, že jej lze chápat jako investici do budoucna. Pakliže zvolíte zlaté mince či slitky jako dárky pro muže s ekonomickým chápáním, ti ocení, že v nich budou mít uložené peníze na horší časy, pokud by třeba přišla výrazná inflace a klasické bankovky by začaly rychle ztrácet na svojí hodnotě. Zlaté medaile lze takto pojmout i jako dárek pro malé děti, jež je pak ocení v době, kdy dospějí a budou potřebovat finanční prostředky. Dnes se dá investiční zlato nejen snadno zakoupit, ale také směnit zpět za peníze.

Objednat se dají zlaté mince, jež budou uzpůsobené oslavenci na míru

Investiční zlato lze jako dar uzpůsobit konkrétnímu oslavenci, protože na něm může být vyryto třeba znamení zvěrokruhu. Specializované obchody dokonce nabízejí zlaté mince, na nichž jsou jména. Na výběr je až z 500 českých a slovenských jmen. V neposlední řadě lze zlaté mince a medaile věnovat studentům ve chvíli, kdy absolvují vysokou školu. Pak na ně totiž můžete nechat vyrazit titul. Budou jim připomínat jejich úspěšné završení studia a vstup do aktivního ekonomického života.

Zlato se dá využít skutečně při mnoha příležitostech. Zlaté mince a slitky v různých nominálních hodnotách poslouží při výročí svatby, potažmo když někdo z vašeho okolí slaví narozeniny, svátek apod. Dát je můžete klidně také svým obchodním partnerům, jichž si vážíte a chcete si uchovat jejich přízeň.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Roládová stříškaRoládová stříška

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.