Vánoce a skvělé dárky pro všechny děti


19.10.2021Autor: MáMáma.cz

Vánoce a skvělé dárky pro všechny děti

Vánoce se neúprosně rychle blíží, a tak začali mnozí rodiče i prarodiče přemýšlet, co koupit malým ratolestem pod stromeček. Také vám přijde, že je to rok od roku těžší? Nechte si poradit, co udělá malým dětem zaručeně radost.

Kluci, do střehu

Každý se těší na rozbalování dárků, a měl by být mezi nimi alespoň jeden, který si dítě skutečně přálo. Z dárků, které malým klukům dělají velkou radost, patří nářadí. Vybrat dětské nářadí je poměrně snadné. Volit můžete z modelů, které vydávají zvuky, jsou na baterie. Např. vrtačku, motorovou pilu, ale také kladívko a další. Pro větší malé děti pak zvolte nářadí, které bude více jako pro dospělé. Opravdové kleště, šroubovák, metr, klíč k utažení matice… Dětské nářadí je často z plastu nebo dřeva.

Pistolky a meče udělají klukům také radost. Mohou vydávat zvuky, blikat, nebo být víc jako skutečné, např. s pěnovými náboji. Ne všichni rodiče však takové hračky vítají, je dobré se předem domluvit.

Kluci se také rádi převlékají za své oblíbené hrdiny. Jestliže mu dáte kostým Binga, Spidermana, Batmana, Tlapkové patroly či jiné oblíbené postavy, bude jásat a hrát se v kostýmu celé hodiny.

Co pro holčičky?

Holčičky každého věku milují plyšáky. Že jich má ta vaše mnoho? Nevadí! Teď frčí jednorožci, plameňáci, princezny z pohádek a seriálů. Je to jako u maminek se rtěnkami a laky na nehty, nebo u tatínků s motorkami a auty. Nikdy jich není dost a každý nový kus potěší.

Stejně tak holčičky potěší malovátka. Rtěnky, stíny na oči, tvářenky. Vše je z neškodných materiálů, které jsou pro děti bezpečné.

Kuchyňka ať už dřevěná nebo plastová by také neměla žádné holčičce chybět, stejně jako domeček pro panenky. Navíc do obou můžete při dalších příležitostech dokupovat vybavení, např. ovoce, zeleninu, nádobí, spotřebiče, do domečku pak nábytek, nové mini panenky, panenkám oblečení… Budete mít spoustu námětů na další dárky

Obě pohlaví pak potěší nová koloběžka, odrážedlo nebo kolo. Pořídit dětská kola byste měli s ohledem na výšku dítka, stejně tak na jeho věk a zkušenosti s kolem. Těm, kteří teprve začínají, nezapomeňte přikoupit postraní kolečka.

Dárky jsou starost i radost. Ale když se trefíte do přání dítka, investice i běhání bude rázem zapomenuto díky obrovské radosti, kterou mu navodíte.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Mramorová bábovkaMramorová bábovka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.