Co letos pod stromeček? Někdo ocení i praktické dárky.


";

19.11.2021Autor: MáMáma.cz

Co letos pod stromeček? Někdo ocení i praktické dárky.
Lámete si hlavu, jak letos potěšit maminku, babičku dědu, tátu či drahou polovičku?  Někoho zkrátka potěší, když se může dobře postarat o věci, které má rád, nebo se stane práce jednodušší a zábavnější. Máme pro vás pár tipů, díky kterým můžete svým blízkým rozzářit úsměv na tváři.

Ruční tlaková pistole se hodí opravdu všude!

S ruční tlakovou myčkou KHB 6 Battery Set vyčistíte, nezávisle na elektrické přípojce, kolo, hračky nebo věci okolo domu jako je zahradní nábytek, nářadí či květináče. S použitím samonasávací hadice můžete využívat i alternativní zdroje vody. Tlaková myčka nabízí střední tlak max. 24 barů. Součástí příslušenství je baterie 16 V s technologií reálného času, tryska s plochým paprskem pro šetrné čištění a rotační tryska na intenzivnější znečištění.

Parní čistič pro hygienicky čistou podlahu, kuchyň i prádlo

 

 

Hygienicky čistá domácnost a vyžehlené prádlo, to vše dokáže parní žehlicí stanice Kärcher SI 4 EasyFix Iron. Kombinuje výkonný parní čistič, který odstraní špínu, usazeniny, mastnotu i bakterie a koronaviry* jen silou páry na tvrdých plochách s parní žehličkou a žehlicím prknem, které se postarají o precizně vyžehlené prádlo. Žehlicí systém je vhodný i pro velmi jemné tkaniny a ušetří až 50 % času.

 

 

Navíc je prádlo ihned po žehlení suché. Parní čistič se postará o vyčištění tvrdých podlah, obkladů a dlaždic v kuchyni nebo koupelně, spár, digestoře či zrcadla. Podlahová hubice s flexibilním kloubem se snadno dostane i do těžko přístupných míst, díky technologii lamel je uchycení speciální utěrky snadné a při manipulaci s ní nedochází ke kontaktu s nečistotami.

Aku stěrka pro opravdu rychle umytá okna, zrcadla sprchové gely

 

 

Okenní vysavač Kärcher WV 6 Plus je lehounký, má ergonomický tvar a perfektně padne do ruky. Nezanechává šmouhy ani kapky. V kombinaci se správným prostředkem a rozmývákem s potahem z mikrovlákna budou okna čistá a vyleštěná již po jednom tahu. Tekutý inovativní silikon skvěle přilne k povrchu, a proto s ním vyčistíte okna opravdu až do okrajů. Díky výkonné baterii vydrží v provozu na jedno nabití až 100 minut, přičemž zbývající čas zobrazí displej na rukojeti. Čištění si tedy můžeme předem naplánovat.

Zmrzlé ruce při škrábání auta jsou minulost!

 

 

Elektrická škrabka na led Kärcher EDI 4 odstraní jedním tahem a bez námahy i odolnější vrstvy ledu. Práce s ní je jednoduchá. Je vybavena funkcí inteligentního přepínání v pohotovostním režimu, který zajišťuje automatický start. Lopatky se zastaví v okamžiku, kdy přístroj zvednete a po přiložení se opět spustí. Při plném nabití má baterie výdrž cca 15 minut, což vystačí hned na několik dnů. Díky Li-Ion dobíjecí baterii může zařízení zůstat ve vozidle i delší dobu, aniž by se vybilo. Navíc LED kontrolka vám ukáže, kdy je potřeba zařízení opět nabít.
 
 
Někdy je zkrátka opravdu možné udělat radost praktickým dárkem, který za to opravdu stojí.

Více o praktických dárcích zjistíte na www.karcher.cz, www.svetcisteni.cz.

* Testy ukázaly, že při bodovém čištění po dobu 30 sekund při max. výkonu páry lze s parním čističem Kärcher odstranit 99,999 % obalených virů, jako je koronavirus nebo chřipka (s výjimkou viru hepatitidy B) na běžných hladkých tvrdých površích v domácnostech (testovaný zárodek: virus vakcínie Ankara).



Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Maso v listovém těstěMaso v listovém těstě

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.