Pošlete květinu prostřednictvím milého kurýra


12.08.2022Autor: MáMáma.cz

Pošlete květinu prostřednictvím milého kurýra

Taky se vám už stalo, že jste potřebovala někomu dát květinu, ale něco vám v tom bránilo? Když máte čerstvé miminko, dostanete se do podobné situace. Kamarádka, maminka nebo babička mají narozeniny, vy ale s mrňouskem nikam nemůžete. Zavolat jim je sice fajn, ale nedat jim žádný dárek, nepopřát květinou?

Naštěstí je tu rozvoz květin

Služba, o které mnozí buď nemají tušení, nebo o ní ví, ale bojí se ji vyzkoušet. Tak přesně to je rozvoz květin. Taky se ptáte, jak si službu objednat a jak funguje? Pokusíme se vám to přiblížit.

Základem je vybrat si květinářství

Prvním krokem k tomu, abyste službu rozvozu květin mohli využít, je najít vhodné květinářství. Ne všechny donášku umožňují, některá nabízí jen vyzvednutí kytice v obchodě.

Zkuste se poptat v okolí nebo vsaďte na internet. Poptáváte rozvoz květin v Olomouci, Plzni, Praze, Ostravě nebo jinde? Žijeme v moderní době, tak by nemělo být složité najít květinářství, které vaši kytici doručí přesně tam, kam potřebujete.

Jakou kytici chcete poslat?

Dalším krokem je výběr kytice. Máte jasno v tom, jakou kytici chcete nechat doručit? Sestavíte si ji „virtuálně“ sami a necháte ji reálně uvázat floristu, nebo si vyberete z předem sestavených kytic?

Když víte, jaké květiny má obdarovaný (obdarovaná) v oblibě, máte to jednoduché. Stačí si najít tento druh květin, navolit počet a máte to. Pokud si nejste jisti, bude to trošku složitější. Že se vám nechce do květinářství volat a ptát se na radu? Zkuste si vybrat květinu podle příležitosti, případně se inspirujte třeba řečí květin, tedy květomluvou.

 

Každá květina má svůj význam, řekne za vás víc než tisíc slov.

  • Třeba taková růže vyjadřuje lásku.
  • Alstromérie nebo chryzantéma přátelství.
  • Lilie nahradí i tři růže, bílá hovoří o čistotě a nevinnosti.
  • Úkolem orchideje je obměkčit srdce toho, kdo ji dostane.
  • Gerbera hovoří o upřímnosti a romantické lásce.

To nejtěžší už máte za sebou

Květiny máte vybrané? Hurá! To nejsložitější je za vámi. Teď už jen zbývá vyplnit pár údajů a sobě a o osobě, které kurýr má kytici doručit. Důležité je jméno, adresa a telefonní číslo, zapomenout nesmíte také na vyplnění data a času, kdy si přejete, aby kurýr kytici předal. Kytici je také třeba zaplatit.

Teď už musíte jen počkat na reakci obdarované(ho)

Kytice objednaná a zaplacená, nastává čas, kdy má být kytice doručená? Teď jistě se zatajeným dechem čekáte, co se bude dít. Klapne vše tak, jak má?

Určitě ano! O doručení kytice byste navíc měli mít přehled, pokud by se dělo něco nepředvídatelného, květinářství se s vámi spojí a vše společnými silami vyřešíte. Že zrovna příjemce někam odjel? Kytice bude uložena v partnerském květinářství a vás bude kurýr informovat.

Když vše proběhne bez jediného zádrhele, za chvíli se dozvíte, že kytice byla doručena a můžete jen čekat, až se vám ozve obdarovaná osoba a sdělí vám své dojmy.

 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Zapečená brokolice se sýrem a jogurtemZapečená brokolice se sýrem a jogurtem

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.