Nudíte se? Zabavte se novým koníčkem


26.04.2023Autor: MáMáma.cz

Nudíte se? Zabavte se novým koníčkem

Hledáte nový koníček, který vám pomůže relaxovat a zároveň být kreativní? Pokud ano, vyšívání by mohlo být právě tím, co hledáte. I když bylo vyšívání kdysi považováno za staromódní zábavu, dnes se opět vrací do módy a je oblíbené mezi lidmi všech věkových kategorií. Proč? Protože je to nejen zábava, ale také praktický koníček, který vás dokáže zbavit stresu.

Možná si myslíte, že vyšívání je složité a vyžaduje hodně času a trpělivosti. Avšak i začátečníci mohou začít vytvářet krásné vyšívané kousky s pomocí vyšívacích sad, které obsahují předtištěné obrázky na plátně a různobarevné vyšívací příze, které stačí navléknout a předtištěný obrázek s nimi vyšít. Vyšívací sady jsou snadno dostupné a obsahují vše, co potřebujete pro vytvoření svého prvního vyšívaného díla.

Pro ty, kteří chtějí začít s vyšíváním, ale nemají dostatek času, může být drhání z padákové šňůry skvělou alternativou. Proces vytváření uzlů a smyček pomocí padákové šnůry je relaxační a meditativní, a stejně jako u vyšívání, výsledný produkt lze použít jako originální módní doplněk. Navíc je to aktivita, kterou můžete vykonávat kdekoli a kdykoli, protože kromě padákové šňůry nepotřebujete žádné další nástroje.

Pokud hledáte nový koníček, který vám pomůže relaxovat a zároveň být kreativní, měli byste vyšívání nebo drhání z padákové šňůry určitě zvážit. Tyto činnosti jsou skvělými antistresovými aktivitami, které vám umožní získat čas na odpočinek a uvolnit se, což v dnešním hektickém životě většina lidí jistě ocení. Vyšívání a drhání jsou však nejen skvělé antistresové aktivity – je to také možnost, jak pro někoho vyrobit originální dárek. Dárek vyrobený vlastníma rukama může být mnohem levnější než ten zakoupený v obchodě, ale přitom může mít mnohem větší hodnotu. Ukazuje totiž, že jsme ochotni udělat si čas pro někoho, koho máme rádi.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Hustá zeleninová polévka 10+Hustá zeleninová polévka 10+

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.