Kde vám půjčí, když jste na mateřské?


21.11.2016Autor: MáMáma.cz

Kde vám půjčí, když jste na mateřské?

Jste-li na mateřské dovolené, nepochybně si nemůžete zrovna moc vyskakovat. Bezdětný člověk si to nedokáže představit, ale plenky, jídlo a oblečení pro děti, které stále rostou, nejsou levné investice. Stačí, aby přišel jeden nečekaný vyšší výdaj (třeba rozbitá pračka, bez níž se s malým dítětem prostě neobejdete) a už jste ve finančních potížích. Kde sehnat pár tisíc, když do toho nechcete zatahovat rodinu a v bance vám nepůjčí?

Protože lidí v podobné situaci, v jaké se nacházíte vy, je po celé ČR spousta, na internetu narazíte na mnoho nebankovních společností. Pro vaše potřeby bude nejspíš nejvhodnější rychlá půjčka, díky níž můžete dostat peníze na účet ještě toho dne, kdy o ně požádáte. Tento typ půjček poskytuje i solidní společnost Emmas Credit.

Nenechte se přivést do ještě větších problémů

Emmas Credit je příkladem společnosti, která se snaží pomoci opravdu každému. Pro získání půjčky nemusíte splňovat nic zvláštního, stačí být zletilým občanem ČR, mít vlastní telefon, e-mail a bankovní účet. Ani trochu nevadí, že jste na mateřské dovolené, nikdo vaše příjmy zkoumat nebude. Z toho důvodu musíte vy být tou, která zodpovědně zváží možnosti. Budete schopná půjčku splatit? Rychlá půjčka online, na niž dosáhne každý, je sice lákavá, ale i drobná částka vás může přivést do problémů.

Pečlivě zvažte společnost, od níž si půjčíte

Vzhledem k tomu, že rychlá půjčka se dá sehnat u mnohých společností, je obzvlášť důležité nesáhnout po první možnosti, na kterou narazíte. Dobře si prostudujte podmínky, nebuďte líná číst. Před uzavřením půjčky byste měla přesně vědět, kolik celkem zaplatíte. Počítejte s vyšší úrokovou sazbou a RPSN, tak to u krátkodobých půjček bývá. Ve výsledné částce to však udělá spíš pár stovek. Rychlé půjčky se poskytují pouze na pár tisíc korun, například u Emmas Credit je maximální výše omezená na 7 000 Kč. Více informací najdete na www.emmascredit.cz.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Kuřecí steak s omáčkou z loupaných rajčatKuřecí steak s omáčkou z loupaných rajčat

Rychlé, lehké a dobré je kuře na těstovinách

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.