V těhotenství i po porodu se většina času točí kolem dítěte. Mateřství ale není diagnóza. Ty víš, že jsi to pořád ty, jsi stále žena a jsi tady. Právě teď. Sedni si na gauč, nalej si sklenku červeného a vydechni. Večer si vezmi svoje oblíbené šaty, nalič se a svůdně na sebe zamrkej do zrcadla. Svět s tebou pořád počítá.

Kadeřnické potřeby pro všechny typy vlasů

Kadeřnické potřeby pro všechny typy vlasů

Nejen zkušené profesionálky, ale i ženy, které si chtějí své vlasy upravovat vlastnoručně doma, potřebují mít ve výbavě kvalitní kadeřnické potřeby. Ty usnadní práci a zaručí, že budou vlasy zdravé, krásné a plné lesku. K úpravě vlasového porostu vám nemusí stačit pouze hřeben nebo kartáč, šampon a kondicionér, zcela jistě využijete také další pomůcky, jako jsou olejíčky, kúry, laky, tužidla, gely, vosky a jiné vlasové přípravky. Dále doma oceníte praktický fén, kulmu, žehličku pro úpravu vlasů, natáčky a gumičky. celý článek »

Dřevěná postel do moderní ložnice

Dřevěná postel do moderní ložnice

Dřevěný nábytek sloužil skvěle našim předkům a slouží i nám v moderní éře. Dřevo je zkrátka materiál trvanlivý, pěkný, příjemný na pohled, variabilní a pro nábytek jako stvořený. Není divu, že dřevěná postel má i v dnešních domácnostech své místo. celý článek »

Ženy, šijte! Co budete potřebovat?

Ženy, šijte! Co budete potřebovat?

Při šití zapomenete na starosti všedních dní. Budete to vy, váš stroj, zábavná práce a na konci vždy radost z vydařeného díla. Je jedno, jestli si budete šít pytlíčky na bylinky, dekorativní potahy na polštáře nebo originální kabelku a oblečení, s šitím si najdete zálibu, která vás plně uspokojí. Inspirujte se a vybavte si dílnu. celý článek »

Wellness hotel Boží Oko – unikátní dovolená na jihu Čech

Wellness hotel Boží Oko – unikátní dovolená na jihu Čech

V poslední době si lidé oblíbili wellness pobyty v tuzemsku. Není divu, nemusejí se trápit dlouhým cestováním. Když mají chuť, rezervují si ubytování jižní Čechy přes internet během pár okamžiků. Pro všechny, kteří milují relaxaci v nitru přírody, cyklistiku, jízdu na koni, koupání, golf, architektonické skvosty i zimní sporty, je určen odpočinek v komfortně zařízeném penzionu. celý článek »

Nezapomínejte na partnera a dopřejte si víkend ve dvou

Nezapomínejte na partnera a dopřejte si víkend ve dvou

Že milujete svou malou ratolest nade vše? Nepochybujeme o tom, ale myslíte také na vašeho partnera? Jakmile do vztahu přijdou děti, jeho podoba se radikálně změní. Nezapomínejte ani na otce svých dětí a vydejte se na víkend jen ve dvou. Ve finále z toho budete profitovat všichni. celý článek »

Pavel Smutný a konference o české odvaze i komplexech

Pavel Smutný a konference o české odvaze i komplexech

Ve Vlasteneckém sále historického Karolina proběhlo 17. května udělení Ceny Arnošta Lustiga. Touto cenou za odvahu a statečnost, lidskost a spravedlnost byla oceněna dřívější disidentka Dana Němcová a u příležitosti akce se konala i konference na podobné téma, na níž se sešlo několik známých osobností veřejného dění. Konference Odvahou k úspěchu aneb Konec českého komplexu? chtěla nastartovat diskusi věnovanou důležitým tématům současnosti. Na udělování ceny tedy navazovala nejen časově, ale také právě tématem, které navrhl výbor Ceny Arnošta Lustiga. celý článek »

Péče o vlasy za nepříznivého počasí

Péče o vlasy za nepříznivého počasí

Chlad, vítr, déšť to vše naše vlasy vysušuje a poškozuje. Vlasy jsou neposlušné, poletují, pokožka hlavy je suchá a s dokonalým účesem máme problémy. V chladných měsících je třeba o vlasy více dbát než v létě. celý článek »

Únor jako období lilku

Únor jako období lilku

Mnoho lidí si myslí, že zahrádkáři v zimním období nemají co dělat, protože je vše pod sněhem anebo zmrzlé. Ovšem i v únoru se najde spousta práce pro ty, co rádi zahrádkáři. Například v únoru začíná výsadba spousta rostlin, jako i lilku. celý článek »

Sada krémů Hydroface se postará o vrásky i kruhy pod očima

Sada krémů Hydroface se postará o vrásky i kruhy pod očima

Málokterá žena se může chlubit dokonalou pletí. Většinu trápí kruhy pod očima, pigmentace a postupem času také vrásky. Začnou se objevovat nejdříve kolem očí a úst, pak se rozšiřují. Chcete-li se toho všeho zbavit, můžete se od rána do večera mazat několika krémy s různým účinkem, nebo zvolit univerzální řešení, které si poradí jak s vráskami, tak s nevzhlednou pigmentací a kruhy pod očima. celý článek »

Jak si sestavit zdravý jídelníček

Jak si sestavit zdravý jídelníček

I když to tak může vypadat, není tak těžké vytvořit si dietní jídelníček a tápajícím může vždy pomoci nějaký výživový poradce. Jídelníček je důležité tvořit podle toho, kolik vážíte, ale hledět i na výdej energie. Je rozdíl, jestli pracujete v kanceláři a celý den sedíte u počítače nebo pokud jste celý den na nohou a děláte těžkou manuální práci. Jak si sestavit zdravý jídelníček? celý článek »

Jak ušetřit při nákupu vánočních dárků

Jak ušetřit při nákupu vánočních dárků

Vánoce jsou svátky klidu, pohody a rodinného štěstí. Bez vánočních dárků se ale v žádném případě neobejdete. Nakupovat je na poslední chvíli by nebylo příliš rozumné, a navíc byste s největší pravděpodobností zaplatili zbytečně vysokou částku za jejich pořízení. I proto se vyplatí nakupovat nyní, kdy ještě stále probíhají nejrůznější slevové akce. Black Friday už je většinou za námi, nicméně některé kamenné prodejny a eshopy tuto akci prodlužují o několik dní nebo týdnů. Ušetřit na nákupu vánočních dárků je možné i jinak, mnohem jednodušeji a efektivněji. celý článek »

Krásná a zdravá pleť

Krásná a zdravá pleť

Touha po krásné, zdravé a mladistvě vypadající pleti trápí ženy už od počátku věků. Celé dějiny jsou mapovány ženami, které se snažily zastavit či alespoň zbrzdit příznaky stárnutí. Vždyť už Kleopatra se koupala v mléce, protože poté měla hebkou pleť a kůži. Ve skutečném životě či v románech bychom však našli i mnohem podivnější, nebo dokonce krutější způsoby, jakými si ženy ke krásné pleti pomáhaly. celý článek »

Vybíráme z receptů

Česneková pomazánkaČesneková pomazánka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.