V těhotenství i po porodu se většina času točí kolem dítěte. Mateřství ale není diagnóza. Ty víš, že jsi to pořád ty, jsi stále žena a jsi tady. Právě teď. Sedni si na gauč, nalej si sklenku červeného a vydechni. Večer si vezmi svoje oblíbené šaty, nalič se a svůdně na sebe zamrkej do zrcadla. Svět s tebou pořád počítá.

Zákeřná rakovina děložního čípku: Nejlepší obranou je prevence

Zákeřná rakovina děložního čípku: Nejlepší obranou je prevence

Nepříjemné a zákeřné onemocnění se obvykle začíná zcela nenápadně, takže pacient o tom často ani nemá tušení. Když přijdou bolesti, obvykle to může být už příliš pozdě. Tak je to i s rakovinou děložního čípku, u níž je základním řešením prevence. celý článek »

Jak může estetická dermatologie pomoci ženám s problémy v intimní oblasti?

Jak může estetická dermatologie pomoci ženám s problémy v intimní oblasti?

Ženy si na svém vzhledu potrpí, a proto často vyhledávají pomoc estetických dermatologů při korekci defektů na pokožce jako jsou jizvy, nevzhledné výrůstky, pigmetnové skvrny a vrásky, které po sobě zanechává čas. Korektivní dermatologie však dokáže pomoci i ženám, jež trpí problémy v intimní oblasti. celý článek »

Chcete po porodu oživit intimní chvíle s manželem? Vyzkoušejte erotické hračky

Chcete po porodu oživit intimní chvíle s manželem? Vyzkoušejte erotické hračky

V těhotenství s vašimi chutěmi zahýbou hormony. Zatímco některé ženy by měly sex nejraději několikrát denně, jiné na sebe nenechají ani sáhnout. Pokud jste slíbila partnerovi, že po porodu se všechno změní, ale stále vám chybí chuť, vášeň či touha, pořiďte si nějakou erotickou pomůcku, se kterou postelové hrátky okořeníte. A nezapomeňte ani na španělské mouchy, s nimiž přijde i vytracená chuť. celý článek »

Doplňky z kůže jsou krásné a nestárnoucí. Nechybí vám v šatníku?

Doplňky z kůže jsou krásné a nestárnoucí. Nechybí vám v šatníku?

S příchodem teplých dnů mnozí z nás obhlíží výlohy obchodů a hledají, co hezkého by si pořídili do svého šatníku. Oblečení má velký vliv a je dobré se každý rok pořídit alespoň pár nových kousků, které budeme oblékat rádi a budou trendy. celý článek »

Perfektní dárky pro dospělé přináší skutečné potěšení

Perfektní dárky pro dospělé přináší skutečné potěšení

Lámete si marně hlavu s výběrem dárku pro svého partnera či partnerku? Nebo chcete potěšit kamarádku na rozlučce se svobodou skutečně nevšedním překvapením? Možná by nebylo na škodu prozkoumat nabídku erotických pomůcek, které mohou udělat radost, oživit partnerské vztahy a připravit obdarovanému nezapomenutelnou noc plnou vášně a experimentování. celý článek »

Výběr snubních prstenů

Výběr snubních prstenů

Závoj ze staré záclony, maminčiny sukně místo šatů, oblíbený plyšák jakožto ženich. Která z nás si nehrála na nevěstu? Svatební den je zkrátka významná událost, na kterou se upínáme ve svých romantických představách, sníme o ní, v průběhu let měníme své představy o ideálním dni. Ten pak skutečně proběhne, avšak bohužel stejně jako ostatní dny má pouhých 24 hodin, i on tedy skončí. Nám pak zůstanou vzpomínky, fotografie, usušená kytice, a především něco, co máme na očích denně. Prsten zdobící náš levý prsteníček. celý článek »

Léto se blíží: Co nesmí ve vaší zahradě chybět?

Léto se blíží: Co nesmí ve vaší zahradě chybět?

Venku je sice ještě chladno, nicméně horké letní dny se nezadržitelně blíží! V podstatě skoro všichni už vyhlížíme z oken a těšíme se, až rtuť teploměru stoupne k nějakým alespoň dvaceti stupňům, abychom mohli vyrazit odpočívat na zahradu. Rozhodně ale není nutné mířit ihned za prací. Vždyť právě zahrada se pro mnohé z nás stala spíše zónou relaxace a trávení příjemných chvilek s přáteli. I těm je ale zapotřebí jít naproti. Musíte si vytvořit naprosté pohodlí. Jak? Máme pro vás 3 tipy. celý článek »

Pohodlně, ale šik

Pohodlně, ale šik

Každá z nás se snaží vypadat co nejlépe. Dokonalého vzhledu se snažíme dosáhnout nejen kvůli partnerovi, ale především kvůli tomu, abychom se my samy cítily dobře. Nebudeme si však nic nalhávat, od doby, co se z nás stanou maminky, to již není tak jednoduché jako dříve. Kromě toho, aby oblečení bylo slušivé, totiž přidáváme jeden důležitý požadavek, a to pohodlnost. Jaké tedy vybrat kousky, aby našemu novému životu vyhovovaly ve všech směrech? celý článek »

Buďte pyšná na své nohy: Stop tvrdým patám

Buďte pyšná na své nohy: Stop tvrdým patám

Žena přirozeně touží po tom být krásná. Krása spočívá pro každého v něčem jiném, na čem se ale jistě shodneme všichni, je nutnost čistoty a upravenosti. Nad péčí o své tělo se většinou ani nemusíme zamýšlet, je pro nás přirozenou součástí dní. Na těle jsou však i místa, která jsou na první pohled skryta, a tudíž tíhneme k tomu je zanedbávat. Ano, bavíme se o našich nohách! celý článek »

Jak bez stresu a depresí protančit vánočními svátky?

Jak bez stresu a depresí protančit vánočními svátky?

Každé roční období má své. Zima dokáže být krásná a romantická, ale zároveň umí pořádně podlomit naše zdraví. Když už jste se díky vysokým dávkám vitamínu C ubránili virovým epidemiím, za rohem na vás čeká únava, nedostatek energie a pocit vyčerpání. To vše je způsobené pochmurným počasím bez slunečního svitu, brzkým stmíváním, změnou času i hektickým lítáním kolem Vánoc. Spíte špatně? Cítíte vnitřní neklid? Jste ve stresu? Tyto lehké příznaky narušující váš životní komfort mohou mít fatální následky na vašem zdraví v podobě dlouhodobých depresí. Jak si zajistit duševní pohodu i ve velmi náročném období? celý článek »

Pro novopečené maminky: Podívejte se na hračky, které jsou vhodné od narození

Pro novopečené maminky: Podívejte se na hračky, které jsou vhodné od narození

V současné době, kdy internet zasahuje do všech oblastí našeho života, je spousta věcí naprosto jednoduchá. Během těhotenství se nemusíte s pupíkem prodírat davem lidí v obchodech, zejména teď před vánočními svátky, kdy jsou obchody doslova přeplněné. Abyste nakoupila miminku nějaké pěkné oblečení a hračky, stačí usednout k počítači a vybrané produkty házet do virtuálního košíku. Potom pouze zaplatíte a vyčkáte, než vám kurýr přiveze balíček. celý článek »

Nevíte si rady s výběrem koberce?

Nevíte si rady s výběrem koberce?

Při koupi nového koberce je potřeba si nejprve ujasnit, co od koberce očekáváte, a od toho se odvíjí, kam ho umístíte. Jiný design bude mít koberec na chodbě oproti koberci do obývacího nebo dětského pokoje. Vhodně vybraný koberec dokáže velkou měrou zútulnit interiér a skvěle doplňuje barevné ladění místnosti. celý článek »

Vybíráme z receptů

Tvarohová bábovkaTvarohová bábovka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.