Pod světlem v koupelně na tebe pomrkávají dvě svislé čárky. Co teď? Sedni si, nadechni se a vydechni a v klidu tu informaci vstřebej. No jo vlastně. Podívám se na mamama.cz, určitě tam o tom bude článek nebo video, dozvím se víc i o miminku a dostanu odpovědi na všechny otázky.

Moderní šatní skříně: Jak zvolit tu pravou?

Moderní šatní skříně: Jak zvolit tu pravou?

Každý člověk se chce cítit ve svém domově příjemně a pohodlně. Aby toho docílil, je třeba udržovat své bydlení v čistotě a pořádku. To znamená, že potřebuje dostatek úložného prostoru. Jestliže milujete nakupování oblečení a chcete mít od každého kousku několik variant, pak budete potřebovat také kvalitní velkou šatní skříň. V následujícím článku se dovíte, co dnešní český trh nabízí. celý článek »

Jak psychika ovlivní (ne)otěhotnění?

Jak psychika ovlivní (ne)otěhotnění?

Snažíte se o miminko, ale prozatím bez výsledku? Psychika umí pořádně oklamat i v tomto případě! Nezoufejte a pozitivně se nalaďte! Přečtěte si více! celý článek »

Vychytávky pro nastávající maminky! S miminkem vás spojí i domácí dopplery

Vychytávky pro nastávající maminky! S miminkem vás spojí i domácí dopplery

Patříte také mezi ty maminky, které chtějí být perfektně připravené na příchod nového člena rodiny? Určitě tedy čtete odbornou literaturu všeho druhu a vyzvídáte podrobnosti o těhotenství a porodu od kamarádek. I my jsme našli pár zajímavých tipů, které vám v těhotenství a v porodnici pomohou. celý článek »

Kdo si hraje a skládá puzzle, nezlobí

Kdo si hraje a skládá puzzle, nezlobí

Malé děti si při skládání puzzle vystačí s několika dílky, díky nimž si trénují jemnou motoriku, barevné cítění, vnímání tvarů a prostorové vidění. Se stoupajícím věkem lze neposedná dítka zabavit složitějšími variantami, jež musejí být úměrné jejich věku, jinak by mohla odcházet od puzzle navždy znechucena. Složité modely jsou určeny pro pokročilé mládežníky a trpělivé dospělé. Pestrá nabídka internetové prodejny i-puzzle zahrnuje panoramatická puzzle, 3D puzzle nebo třeba kulatá puzzle. celý článek »

Krátkodobý pronájem

Krátkodobý pronájem

Jste od mládí zvyklí cestovat, ale máte pocit, že vás začínají finanční povinnosti zbytečně udržovat doma na jednom místě? I přesto, že máte na krku hypotéku, můžete v klidu a bez problémů odjet na několikaměsíční stáž do zahraničí, a přitom nepřijít o byt ani o další materiální věci, na které jste zvyklí. celý článek »

Co dělat, když chybí peníze a mateřská je daleko?

Co dělat, když chybí peníze a mateřská je daleko?

Co si budeme povídat, být doma na mateřské není finančně zrovna výhra. Mnohé maminky mají potíže vystačit s penězi, když je dají dohromady s výplatou od partnera, matky samoživitelky jsou na tom ještě hůře. Na dítěti přitom šetřit nelze. Jak z této prekérní situace ven? celý článek »

Jak se vypořádat s naschvály partnerových dětí

Jak se vypořádat s naschvály partnerových dětí

Partnerovy děti vás nemají rády a to ať se snažíte, jak se snažíte. Už nevíte, jak byste se jim zavděčila a jste přesvědčená o tom, že když s problémem půjdete za partnerem, tak bude stát při svých dětech? Tak to nejspíše i bude a proto na děti budete muset vyzrát sama. celý článek »

Dětský pokoj pro dva? Žádný problém!

Dětský pokoj pro dva? Žádný problém!

Zřejmě každé dítko sní o dětském pokojíčku, který bude pouze jeho královstvím. Ne vždy se mu to ale poštěstí, často se totiž o prostor musí dělit se svým sourozencem. Proto je třeba vybavit místnost tak, aby měl každý z nich svůj vlastní kousek soukromí, kde by se mohl nerušeně a naplno věnovat svým zálibám a koníčkům. Zařídit společný dětský pokoj rozhodně není jen tak, obzvlášť pokud ho budou sdílet dvě ratolesti opačného pohlaví, které mají rozdílné potřeby, nároky, vkus i představy. Sladění těchto dvou odlišných světů je oříškem i pro zkušeného bytového designéra. Ale nemusíte věšet hlavu, přinášíme vám pár tipů, díky nimž si s tímto náročným úkolem poradíte. celý článek »

Mnohé dětské herny nabídnou dětem zábavu i v zimě

Mnohé dětské herny nabídnou dětem zábavu i v zimě

Opět se blíží Vánoce a s největší pravděpodobností budou opět na blátě. Počasí venku má velmi daleko do krásných zim plných sněhu a zimních radovánek. I proto často rodiče zůstávají se svými dětmi doma a pouštějí jim televizi, případně krátí volné chvíle svých ratolestí jinak. Děti se ovšem většinou očividně nudí. Je to škoda, protože kryté dětské herny se nacházejí po celé České republice. Jen o tom spousta lidí bohužel vůbec neví. K zjištění jejich lokalizace přitom stačí málo… celý článek »

Tip na nakupování kojeneckého oblečení

Tip na nakupování kojeneckého oblečení

Pokud se v blízké době vaše rodina rozroste o dalšího člena, čeká vás spoustu zařizování. A co kojenecké oblečení? Už ho máte, nebo teprve hledáte, kde ho budete vybírat? Díky internetovým obchodům můžete nakupovat v pohodlí svého domova. celý článek »

Šperk jako dárek k narození dítěte

Šperk jako dárek k narození dítěte

Čekáte narození potomka, výbavičku už máte pěkně vyskládanou ve skříni, vše potřebné pro první týdny miminka je zajištěné. Co ale dárek pro novopečenou maminku, tedy partnerku? K narození dítěte se hodí samozřejmě pugét květin. Pokud chcete věnovat své drahé ženě i něco na památku, co jí bude navždy připomínat tuhle jedinečnou chvíli, zvolte dárek trvalejší a hodnotnější. Co třeba šperk? celý článek »

Výbavička pro těhotné a maminky | Picaso.cz

Výbavička pro těhotné a maminky | Picaso.cz

Nezapomínejte při přípravách s miminkem také na sebe. Je to důležité pro vás i pro vaše dítě! Přečtěte si, na co byste rozhodně neměly zapomenout! celý článek »

Vybíráme z receptů

Jáhlová kaše s medem a oříškyJáhlová kaše s medem a oříšky

Jáhly jsou velkým zdrojem vitaminu B, železa a fosforu, posilují organismus a imunitu, zlepšují látkovou výměnu a pomáhají při žaludečních potížích.

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.