Všichni chceme být efektivní a věci si ulehčit. Pojď se podívat pod podkličku toho nejzajímavějšího. Jak si všechno co nejvíc usnadnit, mít čas pro sebe a vytěžit z času s dítětem co nejvíc.

Rozkládací válendy mohou plnohodnotně nahradit sedací soupravu

Rozkládací válendy mohou plnohodnotně nahradit sedací soupravu

Rozkládací válendy jsou vhodnou alternativou klasické sedací soupravy. Vsadit na ně můžete v případě, kdy vám dispoziční prostory místnosti neumožní pořídit si prostorově náročnou sedačku, vhodné jsou i tehdy, kdy hledáte jednoduché řešení pro občasné přenocování vašich hostů. I při výběru rozkládací válendy byste měli hledět nejen na kvalitu, ale i na design vámi vybraného kousku, který hraje důležitou roli. celý článek »

Škrabadla pro kočky můžete mít doma i venku

Škrabadla pro kočky můžete mít doma i venku

Přízemní mrazíky zatím neodradily šelmy kočkovité, aby se na zimu přemístily do útulných a vytopených bytečků, a zatím je baví přebývat venku. Pokud máte kočku, jejímž celodenním koníčkem jsou toulky po okolních dvorcích nebo ve vnitrobloku a schází jí tam stromu, možná byste se měli porozhlédnout po nějaké hračce. Ideální jsou venkovní škrabadla pro kočky, která se v případě nutnosti dají jednoduše přesunout do interiéru. celý článek »

Odvlhčovač nenahradí větrání, ovšem pomůže odbourávat vznik plísní

Odvlhčovač nenahradí větrání, ovšem pomůže odbourávat vznik plísní

Mnozí z nás se domnívají, že větrání není žádná věda. Otevřu okno a je to! Otevřená okna přes noc, kdy se vnější teplota blíží k nulovým hodnotám, je kontraproduktivní. Do domu či bytu se zbytečně natáhne chlad, a s ním i vlhkost. Proto platí pravidlo větrání během parných dnů a používání ventilaček v noci. Samozřejmě nesmí panovat brutální vedra, jaká jsme zažili v létě. To se téměř sto procent českých (ale i evropských) obyvatel činžovních domů rozhodlo pro opačnou variantu. Ve dne okenice zavřít a v noci si pustit chladnější vzduch do místnosti. Extrémní vysoké teploty už jsou za námi a nastává podzimní období plískanic a nočních nízkých teplot. celý článek »

Spojte výlet do Prahy s návštěvou Obecního domu. Spatříte v něm Svatováclavskou korunu

Spojte výlet do Prahy s návštěvou Obecního domu. Spatříte v něm Svatováclavskou korunu

Přemýšlíte o tom, že se s rodinou vydáte na výlet do Prahy a navštívíte známá místa a památky? Pak pro vás mám tip v podobě návštěvy Obecního domu, kde sídlí Pražská mincovna. Je v něm totiž vystavena Svatováclavská koruna, jeden z nejvýznamnějších českých klenotů. celý článek »

Matrace, které vám usnadní život

Matrace, které vám usnadní život

Nechcete již dále trápit své zdraví na nevyhovující matraci, která již má svá nejlepší léta za sebou? celý článek »

Nalaďte se na staré dobré časy

Nalaďte se na staré dobré časy

Vintage – to je staromódní klid a nostalgie, kterou dokážou vyzařovat věci, jež nemusí být vůbec staré. Pouze se nám snaží povídat příběh o dobách minulých. Už vás nudí minimalistické linie moderního nábytku, ale i retro styl kopírující designově povedená 60. a 70. léta? Nejraději to máte na chalupě, kde se válí krásné kousky nábytku a textilie ještě po prababičce? Zkuste špetku vintage stylu vnést i do svého bydlení. celý článek »

Vyhrajte dvě vstupenky na Prague Playoffs 2018

Vyhrajte dvě vstupenky na Prague Playoffs 2018

V prosinci bude pražská O2 Aréna hostit akci, která u nás absolutně nemá obdoby a na níž nesmí chybět žádný milovník koňů. Proběhne zde totiž galashow světového parkuru – Global Champions Prague PlayOffs 2018. Jelikož jde o akci světového formátu, o vstupenky je velký zájem. Vy ale ještě pořád máte šanci, jak je získat. A úplně zdarma! celý článek »

Večerní kurzy angličtiny mohou změnit i váš život

Večerní kurzy angličtiny mohou změnit i váš život

Znalost angličtiny je v dnešním světě v podstatě nutností, nicméně v naší republice je stále dost lidí, kteří neumí ani základy. Jejich hlavním argumentem je, že za jejich doby se angličtina neučila. Ano, to je sice pravda, ovšem nikdy není pozdě s tím něco začít dělat. Na jazykové kurzy se můžete zapsat v každém věku a právě po dětech je ideální příležitost. celý článek »

Vraťte sexu ztracené kouzlo

Vraťte sexu ztracené kouzlo

Co si budeme nalhávat, narození dítěte má na sexuální život partnerů dost velký vliv. Bohužel jej většinou mění k horšímu. Vztah bez milování však nikdy nemůže dlouho fungovat. Je tedy ve vašem vlastním zájmu se ze všech sil snažit ho aspoň trochu oživit. Nikdo nemluví o vracení se do starých kolejí. Začněte novou, ještě lepší éru sexu než před dítětem. celý článek »

Nexon White 2018 a Nexon Black 2018: Spolehlivé stojanové ventilátory s dálkovým ovládáním

Nexon White 2018 a Nexon Black 2018: Spolehlivé stojanové ventilátory s dálkovým ovládáním

Dlouho očekávané léto je už v plném proudu. Všichni jsme se na něj těšili, nicméně trávit jej u bazénu anebo v chladném sklípku neustále nejde. I vy jste bezesporu nuceni pracovat anebo trávit čas jinak v místnostech, kde je prostě a jednoduše velké horko. Jak ho eliminovat? Vcelku jednoduše. Instalací klimatizace. Ta je ovšem vcelku drahá, a to jak z hlediska provozu, tak i nákupní ceny. Navíc někdy způsobuje i nachlazení. Právě z těchto důvodů se vyplatí vsadit na moderní ventilátor. Pokud nevíte, který byste si měli vybrat, jste na správné adrese. V následujících řádcích se zaměříme na modely Nexon White 2018 a Nexon Black 2018. Jedná se v podstatě o jednu variaci ventilátoru ve dvou barevných provedeních. celý článek »

Už jste vyzkoušela hračky pro dospělé? Máme pro vás 5 tipů

Už jste vyzkoušela hračky pro dospělé? Máme pro vás 5 tipů

Lidská sexualita je zcela přirozená a nechat uvadat intimní život by bylo přinejmenším hazardem. Zas tak dlouho na světě nejsme, abychom si všichni nemohli pořádně užívat! Že už vám to v poslední době nejde? Pak byste měla co možná nejrychleji odhalit příčinu těchto vcelku zbytečných problémů. Může jich dokonce být hned několik. Typickým příkladem bývá stereotyp, jenž se dříve či později do postelových hrátek prostě přikrade. Vyhnat jej můžete hned několika způsoby. Asi nejefektivnějším a nejlevnějším bývá použití různých hraček pro dospělé. Že se v této oblasti vůbec nevyznáte a potřebujete doporučení těch nejznámějších i sexshopu, v němž nakupovat? Pak jste na správném místě. V následujících řádcích se vše potřebné dozvíte. celý článek »

Vybíráme z receptů

ČokokostkaČokokostka

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.