Zajimavé články od odborníku na zajímavá témata jako porod, těhotenství, sex a vztahy a spoustu další. Přinášíme Vám také příběhy našich čtenářek.

Můj první porod aneb jak sestřička v porodnici čučela na prvorodičku

Můj první porod aneb jak sestřička v porodnici čučela na prvorodičku

Pavla neplánovala mít dítě a přesto otěhotněla. Celé těhotenství se sžívala s myšlenkou, že budou doma tři a musela se podívat zblízka na svoje strachy jako: Nezvládnu porod, bude to v nemocnici, nezvládnu se o dítě postarat, nebudu ho mít ráda, zničí to můj vztah…ale zvládla to a teď má malého Matouška. Přečtěte si, jak to udělala a jak v porodnici jukali na prvorodičku. celý článek »

Na prvním místě jsi ty

Na prvním místě jsi ty

Moc jsi se nevyspala, máš kruhy pod očima a cítíš, že bys potřebovala ještě aspoň dvě hodiny. Ale nejde to, děti se budí a tobě začíná další den vyčerpávající pozornosti. Říká ti něco tenhle příběh? Možná se v něm poznáváš až moc dobře. celý článek »

Pořád brečí. Není rozmazlené?

Pořád brečí. Není rozmazlené?

Chce se ti spát. Ležíš v posteli a zavírají se ti únavou oči, když v tom se ozve pláč. Ne, už zase. Copak bude brečet v noci vždycky? Pomalu se šouráš k postýlce a přemýšlíš, jestli se ještě někdy v životě vyspíš. V zápětí tě napadá. Je vůbec možné, aby dítě prostě pochopilo, že v noci se spí? celý článek »

Kdo stojí za tím zajímavým webem a proč vlastně?

Kdo stojí za tím zajímavým webem a proč vlastně?

Jsme tým, který chce ty nejlepší informace pro druhé i pro sebe. Posláním portálu je, aby si maminky věřily v těhotenství, při porodu a mateřství a aby věděly, že to dokážou a měly k tomu ty nejlepší a nejzajímavější informace. Takže hlavní myšlenkou je u nás směřování pozornosti a k čemu? Jednoduše: "Ty to dokážeš." celý článek »

Tip na domácí modelínu aneb jak zabavit děti na dlouhou dobu

Tip na domácí modelínu aneb jak zabavit děti na dlouhou dobu

Procházím tvým domem a nikde tě nevidím. Konečně dorazím do kuchyně, ale je mi to divné. Takové ticho! A v tom tě uvidím, jak sedíš u stolu, tváříš se zaujatě a cosi hněteš v ruce. Najednou se vítězoslavně usměješ a postavíš na stůl svůj výtvor z modelíny. Nenadálé ticho protrhne až hádka dětí. “Ne, já si s tím budu hrát. Je to moje!” celý článek »

Jsem táta. Zpověď otce na plný úvazek.

Jsem táta. Zpověď otce na plný úvazek.

Neustále věnujeme na našich stránkách pozornost maminkám, ale jak to vlastně mají tátové? Jak se cítí, z čeho mají strach a jak vnímají svůj nový titul: Táta? Zeptali jsme se pětapadesátiletého Vladimíra, který má dvě dcery a tady je jeho zpověď. celý článek »

Jako milenka nebo máma?

Jako milenka nebo máma?

Chcete být jeho milenka nebo matka? Zdánlivě banální otázka poukazuje na skryté nebezpečí, které vás po narození potomka čeká. Ze smyslné krasavice se během pár měsíců může stát protivná šmudla. A že se to právě vám stát nemůže? Tak to si gratulujte. celý článek »

Vybíráme z receptů

Hovězí s rýžíHovězí s rýží

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Váza

Váza plná nádherných květů

Cena: 330 Kč

Váza

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.